sunnuntai 26. elokuuta 2018

Maisemanhoitopalvelua, maisemanhoitopalveluita erilaisina leikkauspalveluina ruohikoista pensaisiin ja puidenkaatoihin käteisellä edetään Tampere Pirkanmaa alueella, muuhan on ajanhaaskuuta

Monasti maisemat paranevat kun leikataan suureksi kasvanutta puustoa pois läheltä taloa, samoin kuin poistamalla penasaikot alasleikaten

Maisemanhoitopalveluksiani voi tilata e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Itse en kuule aina hyvin puhelimessa kun hommissa; Tuuli, työmaamelu etc, joten ensisijassa sähköpostia. Ei ole erikseen maksettuna sihteeripalvelua.

Puhelin 044-3380291 jätä tekstarina tarvittaessa sähköpostisi ja tilauksesi aihe esim pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset, paikkakunta ja käteistä on. Hinnoittelu kohteen mukaan.

Pylväshaavat ohennettuina ja siperianhernepensaiden leikkaukset aluillaan. Seuraavista kuvista näette että ovat poistuneet.
Siperianhernepensaat leikattuina tynkinä vasemmalla


Tuosta lähti miehenkorkuinen tiheä pusikko siperianhernepensasaitana. Oli jo aikakakin leikata, oli juurakossa paljon kuollutta ja hometautia.


Yllä tuli raivattu kulkuväylä auki takapihalle isosta tiheästä pusikosta

Syreeniaitojen leikkaukset Nokialla Tampereella Ylöjärvellä Lempäälässä Kangasalalla etc Pirkanmaalla


Joo hommia tehdään ja dokumentoidaan työnjälkeä tarvittaessa kuvat tilaajalle jättäen sähköpostilla niin näkee mitä on tehty. Monasti tilauksia tekevät ovat muualla kuin kohteessa joten hyvä on todistaa että homma on tehty näin sähköpostin kautta kuvia lähettäen. Toki tässä samalla tulee omia hommia markkinoitua laittaa kuvia ja videoita näihin blogeihinJärvimaisema esiin ohentamalla oheinen leveä syreeniaita:

Kuten näette maisemat paranevat monasti kun kutsutaan hoitamaan homma:


Maisemanhoitopalvelua, maisemanhoitopalveluita erilaisina leikkauspalveluina ruohikoista pensaisiin ja puidenkaatoihin käteisellä edetään Tampere Pirkanmaa alueella, muuhan on ajanhaaskuuta


https://plus.google.com/u/0/+OlaviLehtoPuutarhanhoitaja

-------------------


Pihoihin valoa raivaamalla ylituuheat pihapuut ja pensaat:

-----------
https://maisemanhoitopalveluja.blogspot.com/
----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti